+420 461 618 580

Vodní gril VOGR - zahradní gril s vodní lázní

Skvělé a zdravé grilování
s vodním grilem

Vyzkoušejte chuť pokrmů připravených na grilu s vodní lázní. Grilujte zdravě!

Objednat

gril vogr

Vodní gril VOGR

Vodní gril má unikátní vlastnosti díky vodní lázni. Ta zabraňuje přepalování tuků a vzniku karcinogenních látek.

Více ...

zpusoby grilovani

Způsoby grilování

K základním způsobům grilování - na dřevěném uhlí, na plynovém nebo elektrickém grilu - se nyní přidává grilování na vodní lázni.

Více ...

postup grilovani

Postup grilování

Grilování s vodním grilem je jednoduché. S kvalitním dřevem to jde nejlépe.

Více ...

recepty grilovani

Recepty

Chuť pokrmů připravených na vodním grilu je jedinečná. Základem jsou kvalitní suroviny.

Více ...

Recepty na grilování

V grilu VOGR s vodní lázní je možné připravit veškeré možné potraviny. Maso, ryby, zeleninu, ovoce i houby. Záleží pouze na vaší fantazii. Doba přípravy jídel závisí především, tak jako i u obyčejných grilů, na použitých surovinách.

Na vodním grilu lze grilovat kuřecí plátky, ale i celé kuře. Vepřové maso je zvláště delikátní a mleté hovězí na hamburgery zůstane krásně šťavnaté. Nemusíte se bát ani takových lahůdek jako jsou grilovaná vepřová kolena nebo žebra. Velmi dobré jsou i ryby a grilovaná zelenina jako jsou papriky, cibulky, rajčata, lilek nebo cuketa. A grilované ovoce? Jablka se skořicí nebo grilovaný ananas jsou výbornou tečkou po každém grilování. Pro inspiraci přikládáme několik receptů, které máme vyzkoušené a víme, že jsou vynikající.

Šunkové rolky

500g mletého masa osolíme, opepříme, smícháme se 150 g strouhaného sýra a po důkladném promíchání přidáme 1 ks vejce. Vytvoříme homogenní hmotu a z té vytvoříme válečky o průměru cca 2 cm. Válečky zabalíme do plátku šunky a pokládáme na gril. Samozřejmě lze šunku nahradit slaninou, nebo ji zcela vynechat. Doba grilování je cca 15 minut.

Kuřecí prsíčka v majonéze

V misce rozmícháme 1 skleničku majonézy, jemně nakrájenou cibulku a špetku pepře. Do takto připravené marinády vložíme osolená kuřecí prsa a důkladně je marinádou obalíme. Necháme odpočinout v lednici po dobu cca 6 hodin. Maso vložíme na gril obalené dostatečnou vrstvou marinády a cca 20 minut grilujeme.

Grilovaný ananas

Grilovaný ananas je výborný i bez jakéhokoliv koření a přísad. Ale ještě lepší je s medem a skořicí. Ananas oloupejte a rozdělte na čtvrtky. Půlměsíčky ananasu napíchněte na dvě špejle tak, aby se Vám při přenášení na špejlích čtvrtky neprotáčely. Ananas potřete směsí rozpuštěného másla s medem a posypte směsí skořice s třtinovým cukrem. Takto ananas pokládejte na gril a grilujte až do zkaramelizování cukru a medu.

Copyright © 2013 Limes s.r.o. Všechna práva vyhrazena.